היסטרוסקופיה ניתוחית וivf

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

02/09/2019 | 08:46 | מאת: אנונימית

אני בת 29 ומטופלת בivf בשל חסימה בצינורית הזרע של בעלי. יש לי 2 ילדים מ2 הריונות תקינים, לאחר ביצוע שאיבות. עברתי 2 הפלות, מתוכן אחת בגרידה והשניה נפל לבד. מאז עברתי 3 סבבים של החזרת מוקפאים על ביוץ טבעי, אך ללא הצלחה. בהיסטרוסקופיה אבחנתית נראה שיש לי הידבקויות ואנדומיוזיס. האם יכול להיות לזה קשר לחוסר ההצלחה של הטיפולים? האם ההידבקויות נגרמו מהגרידה? האם ניתן לבצע החזרה של מוקפא מיד לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית או שיש להמתין? תודה וסליחה על ההצפה...

ההדבקויות קרוב לוודאי מהגרידה, כדאי קודם לטפל ואז להמשיך בטיפולים, ניתן באותו החודש של ההיסטרוסקופיה לחזור לטיפולים. בהצלחה!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית