דימום ממושך אחר אבלנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

23/06/2019 | 20:52 | מאת: מירית

לפני כשבוע עשיתי היסטריוסקופיה אבחנתית. ביצעתי בדיקה 10 ימים אחרי מחזור ללא שמץ דימום . ביומיים הראשונים לאחר הבדיקה היה דימום קל אבל מאז הדימום גבר ומלווה במעט כאבי בטן תחתונה. צבע הדימום אדום בהיר בשונה ממחזור. מה גרם לדימום? מתי יעצר? האם נגרם נזק לרחם? איך יתוקן ? אני לפני החזרת מוקפאים...

דימום אינו מעיד על נזק, והסיכוי לנזק מהיסטרוסקופיה אבחנתית הוא קלוש. גשי לבדיקת אולטרסאונד ואז ניתן יהיה לדעת מה מקור הדימום

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית