המחזור לא מגיע לאחר היסטרוסקופיה בפעם השנה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

18/02/2019 | 18:04 | מאת: אורית

שמי אורית בת 43 לפני שלושה שבועות בצעתי פעם שניה היסטרוסקופיה על הרחם והיו בו שוב ממצאים של פוליפים ביום שני הקרוב אקבל תשובה מעודכנת מה בדיוק מה שכן אמרו לי שאקבל מחזור 3 -4 שבועות ועדיין המחזור לא מגיע האם יש עוד פוליפים או סיבות שלא נצפו ואצטרך שוב בדיקה כי זה כבר פעם שניה פעם אחרת לפני שנה היה אותו סיפור עשו לי הייתי מאושפזת ואז לאחר שנה שוב אותה בעיה ושוב הייתה רירית עבה והוחלט לבצע בדיקה וכעת אני אחרי פעם שניה ושוב אותה בעיה מה דעתך

קבלת וסת לאחר היסטרוסוקפיה יכולה להשתהות גם במספר שבועות ולכן אין מקום לדאגה. בהצלחה!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית