הידבקויות לאחר היסטרו ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

14/02/2019 | 02:08 | מאת: עע

שלום, אני לאחר ביצוע היסטרוסקופיה ניתוחית לאחר שארית שליה ברחם. הרופא טען כי השארית הייתה דבוקה והיה קושי בהוצאתה אם כי ההליך צלח. לאחר הניתוח הרופא ביקש שאגיע להיסטרוסקופיה אבחנתית לבדיקה כי אין הידבקויות. האם תמיד נדרש לבצע היסטרו אבחנתית? האם יש סיכוי גבוה להידבקויות במקרה שלי? האם ההידבקויות מסוכנות? תודה רבה!

התופעה מוכרת ומומלץ לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית, לוודא כי אין הידבקויות לאחר הפעולה. בהצלחה!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית