דימומים לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

02/01/2019 | 09:56 | מאת: פלורה

לפני 3 שבועות עברתי אצלכם היסטרוסקופיה ניתוחית בעקבות שאריות שיליה, לאחר הניתוח היה דימום חלש כמעט שבוע ואז הפסיק לשבוע ולאחר שבוע שוב דימום, חשבתי שכנראה הגיע הוסת שנמשכה 5 ימים וביום שני האחרון הדימום הפסיק והיום ביום רביעי שוב התחיל דימום... מה זה אומר? האם זה תקין או שעלי לגשת להיבדק?

02/01/2019 | 09:58 | מאת: פלורה

מוסיפה שהתחלתי לקחת גלולות מרסילון ביום הראשון של הוסת, עכשיו אני לא יודעת כבר אם זה היה וסת או לא

יתכנו דימומים גם מעבר ל-3 שבועות לאר ניתוח, אם יש עדיין דימומים צרי קשר עם המרפאה.

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית