היסטרוסקופיה ניתוחית ודימום

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

04/10/2018 | 20:51 | מאת: אנונימית

שלום רב,אני 10 ימים לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שארית לאחר הפלה טבעית שהייתה לפני חודשיים, ניסינו טיפול שמרני וציטוטק ללא הצלחה. לאחר הפעולה הומלץ פרוגילטון מקבלת כבר 10 ימים, מאתמול הופיע דימום (דם אדום) וכאבי מחזור. מקפידה לקחת את הכדור בשעה קבועה. יש לציין שהשאירו ברחם ג'ל כלשהו ויש לי עוד ביקורת היסטרוסקופיה אבחנתית בעוד חודש. האם הדימום הזה תקין? להמשיך טיפול תרופתי? עד מתי יתכן הדימום? תודה מראש

הדימום יתכן כחלק מההחלמה של הרחם, יש להמשיך הטיפול ובכל מקרה כדי להתייעץ ברופא שביצע הפעולה, יתכן וישנם שיקולים נוספים

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית