היטרוסקופיה לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

28/06/2018 | 23:27 | מאת: רותם

שלום ד"ר, לפני מס' חודשים עשיתי אבחנתית אצלך אחרי הפלה ונאמר לי שיש לי רחם בצורת t. הצלחתי להיכנס בשנית להיריון ושוב פעם לא תקין.(אין דופק) לקחתי ציטוטק ולאחר בדיקות אמרו שנשאר שארית בגודל 16×21מ"מ. האם יש צורך לעשות אבחנתית או שישר לקבוע לניתוחית? האם ההפלות לדעתך קשורות לצורת הרחם? והאם ניתן להסיר את השארית בשיטה שלך ללא צורך בניתוח? תודה רבה

שלום לך, לגבי טיפול שניתן לך באופן פרטי, אנא צרי קשר עם המרפאה. בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית