ציסטי רירית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

17/01/2012 | 12:17 | מאת: שושי

שלום! אני אחרי לידה שלישית נמצאה לי בחלל הרחם ציסטי רירית לא סדירה (קרישי דם), הרופא המטפל הפנה אותי לעשות בדיקה במכון היסטרוסקופיה. כמה ימים אני אמורה לבצע את הבדיקה אחרי מחזור?

עם סיום הדימום ולפני הביוץ. אשמח לסייע לך, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

18/01/2012 | 12:03 | מאת: שושי

אני צריכה לקבל ב-25.1 מחזור וקבעתי תור ל-9.2 האם זה בסדר או שצריך לקבוע תור חדש?

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית