מיומה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

11/01/2012 | 21:43 | מאת: חלי

שלום, בת 28, ללא הריונות ברקע.מחזור סדיר, ללא גלולות. בשל הפרשות חומות (מעטות) עברתי בדיקת אולטרסאונד ובה נמצא חשד לפוליפ. הופניתי להיסטרוסקופיה אבחנתית, ושם נמצא:"ממצא מתאים למיומה בדופן קדמית בקוטר 15 מ''מ". מה מקובל לעשות במצב זה? האם יש צורך להוציא?

חלי שלום, במקרה שלך כאשר הקליניקה לא דומיננטית והדימום לא כבד ואין בעיית פוריות, יש מקום לשקול טיפול שמרני, אך לשם כך עלי לראות את דו"ח ההיסטרוסקופיה האבחנתית. אשמח לסייע לך, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית