ניתוח כריתת רחם - סיכונים, השלכות, במיוחד על תפקוד שלפוחית שתן

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

31/05/2018 | 20:10 | מאת: נורית

שלום, שמי נורית אני בת 65 , ביוני עומדת לעבור אצלך ניתוח כריתת רחם. רציתי לבקש להפנות אותי לאולי פורום או קהילה או אתר פה או בכלל למקום בו אוכל לדבר עם נשים בגילי שעברו את הניתוח. להפנות אותי לנשים שעברו את הניתוח. כמו כן, מה שמאוד מציק לי הוא - מה ההשלכות של הניתוח לגבי שלפוחית השתן ובכלל השלכות נפוצות שכדאי שאדע? תודה רבה מאוד מראש! -נורית-

נורית שלום, הפורום הוא ציבורי ואינו אישי, לא אוכל לערב ייעוצים הקשורים ישירות למרפאתי הפרטית בפורום הזה אם ברצונך לשאול עוד שאלות את מוזמנת לשוב למרפאה לפגישת ייעוץ מסודרת בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית