אחרי היסטרוסקופיה ללא מחזור

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

10/05/2018 | 19:22 | מאת: אביגיל

שלום ד"ר, אחרי היריון שלא התפתח, עברתי ב-3/4 היסטרוסקופיה ניתוחית וניתן לי פרוגילוטון ל-21 יום, חלפו 15 ימים מאז שסיימתי עם הפרוגילוטון ולא קיבלתי וסת, יש לי כאבים ברחם עם תחושה של לחץ ברחם. עשיתי היום אולטראסאונד נצפו זקיקים קטנים והרירית 6.3 מ"מ והכל נראה תקין, בבדיקות דם שעשיתי היום: bhcg נמוך מ-1.2, אסטרדיול קטן מ-103 mol/l, Lh 3.1 miu/ ml ו-fsh 2.25 miu/ml תוצאות הבדיקות עוד לה הגיעו כשראיתי הרופא, והוא אמר לחכות לוסת. בין ההריון שלא התפתח להיסטרוסקופיה המחזור שלי חזר להיות 24 יום כמו תמיד, וכרגע אין לי מושג מה קורה, רק שכואב לי הרחם באופן לא רגיל ואין סימנים לוסת. בבקשה אם אפשר מה זה אומר תמונת המצב ההורמונלית? ומה עליי לעשות? אני בטיפולי פוריות וכל הסיפור מתסכל ומעכב

שלום לך, אם יש כאבים חריגים, יש לגשת להבדק בהקדם לפי התיאור לא נראה כי קיימת בעיה אך יש לברר מקור הכאבים רפואה שלמה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית