דימום חודש אחרי היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

23/04/2018 | 08:44 | מאת: דימום מוזר אחרי היסטרוסקופיה

שלום ד'ר בת 26 עברתי ניתוח היסטרוסקופיה להסרת פוליפ ברחם לפני חודש היה דימום קל שבוע ימים לאחר הניתוח ואז קבלתי מחזור שבוע ימים מחזור קשה הרבה דם אחרי זה היו יומיים נקיים ושוב דימום קל בא והולך חייבת לציין שבכל פעם אחרי קיום יחסים יש דימום מודאגת מה לעשות והאם זה נורמלי?

דימום אחרי קיום יחסים דורש בירור ספציפי של משטח פאפ ואולי קולפוסקופיה כדאי לגשת לבדיקה מסודרת אצל רופא הנשים המטפל לאחר היסטרוסקופיה סביר שהדימום הראשון יהיה כבד, אח"כ הוסת צריכה לחזור למסלולה הסדיר

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית