הידבקויות חוזרות

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

19/12/2011 | 13:12 | מאת: ענת

לפנישנה וחצי עברתי גרדה ולאחר מכן היסטרוסקופיה ניתוחית (נשארו שאריות)בעקבות כך התפתח אצלי הידבקויות ברחם עם מיעוט וסת לפני כחצי שנה עברתי שוב היסטרוסקופיה ניתוחית להפרדת ההדבקויות כעבור שלושה חודשים הההדבקויות חזרו האם לבצע שוב היסטרוסקופיה ניתוחית?והאם התופעה תחזור על עצמה שוב?

ענת שלום, השאלה כללית ועלי לראות את תמונות ההיסטרוסקופיה האבחנתית בכדי לחוות דיעה, בכל מקרה, יש מקום לשקול במידה ותנותחי שנית שימוש בחומר נגד הידבקויות שיכול להקטין הידבקויות בעתיד לפי עבודות עדכניות מהספרות הרפואית. אשמח לסייע לך במרפאתי, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית