פוליפ ברחם

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

14/12/2011 | 23:55 | מאת: שיר

שלום ד?ר שלומי!!! אתמול ביצעתי היסטרוסקופיה, והתגלה פוליפ בגודל 1 ס?מ. טרם דיברתי עם רופא הנשים שלי. אני בחרדות נוראיות. האם יש סיבה לדאגה כה גדולה מצידי? חשוב לציין כי אני בת 37 וחצי ואם לשניים.אשמח לתשובה מהירה. תודה מראש.

הי שיר, אין מקום לחרדה, הממצא כמעט שגרתי, במידה ואת מדממת או קיימת הפרעה בפוריות יש אינדיקציה להוציאו לגבי האופציה של פוליפ שהתגלה אקראית יש לדיין הנושא עם הרופא המטפל. אשמח לסייע לך במרפאתי, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית