דימום דל לאחר היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

12/12/2011 | 09:39 | מאת: א.ק.

עברתי היסטרוסקופיה ביום שלישי שעבר ובו הופרדו הידבקויות ברחם, נלקחה ביופסיה מהרירית, ונצפה חצוצרה אחת חסומה ושניה תקינה, אני אמורה לעבור בדיקת דם לפרופיל הורמונלי ביום 3- 5 למחזור (לפני IVF), אתמול קיבלתי מחזור, יש כל הסימנים של מחזור, אך דימום דל מאוד. האם ניתן לגשת לבדיקה בימים שדרוש? האם זה לא אמור להשפיע על רמת ההורמונים בדם? תודה מראש, צריכה תשובה דחופה

שלום לך, הדימום לא משפיע על רמות ההורמונים, ויש לבצע הבדיקה לפי ההנחיות המקוריות. לגבי החצוצרה החסומה יש מקום לשקול את פתיחתה בתנאים מסוימים. ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית