טיפול IVF בזמן הסטורסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

21/10/2017 | 20:09 | מאת: טיפול IVF בזמן הסטורסקופיה ניתוחית

שלום, אני אמורה לעבור הסטורוסקופיה ניתוחית ב 8.11 וקבלתי מחזור היום האם כדאי לקחת גלולה(יסמין) 8 ימים כלומר עד 28.10 ואז ביום ה 11 , 31.10 להתחיל טיפול IVF ? האם יש סיכונים כי אני אמורה לקחת מונופור ודקפפטיל... או שיותר נכון שלא לעשות את זה בזמן ההסטרוסקופיה האם יש סכנה ?

שלום לך, תלוי במקרה ובאינדיקציה להיסטרוסוקפיה, בחלק מהמקרים ניתן להתחיל מיידית ובחלק יש להמתין בררי מול הרופא המנתח, בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית