דימום חוזר וכבד לאחר הוצאת פוליפ בהיסרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

17/08/2017 | 16:46 | מאת: נעמה

שלום ד"ר, ב- 30.7 עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת פוליפ מהרחם. במשך 9 ימים לאחר מכן היה לי דימום הדומה בכמותו לדימום ויסתי רגיל שנחלש בהדרגה. ביום ראשון האחרון (שבועיים לאחר ההיסטרוסקופיה) הרגשתי רגישות בבטן לאחר שיעור התעמלות. בלילה הדימום חזר ובוקר כבר היה לי דימום כבד יחסית לדימום הויסתי הרגיל - אני מרגישה שכל 3-4 שעות אני צריכה להחליף תחבושת גדולה יחסית (תחבושת ללילה). אני כבר ביום הרביעי לדימום והוא לא נחלש. אין לי כאבים או חום. יש לי שתי שאלות: 1. האם זה מסוכן וכמה ימים זה נורמלי שזה ימשך? 2. אני אמורה לקבל מחזור ביום ראשון הקרוב, אם זה יקרה אהיה כמעט 3 שבועות עם דימום - עם הפסקה של 5 ימים באמצע. זה לא מסוכן? תודה מראש על התשובות, נעמה

אין סכנה בתופעות שתיארת, מדובר בדימום ע"ר כירורגי לאחר הוסת הקרובה או שלאחריה התופעות אמורות להעלם והוסת אמורה להסתדר בהצלחה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית