שאלה לאחר היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

04/07/2017 | 18:41 | מאת: מיכל

היי, שבועיים לאחר גרידה נשארה לי חתיכה ברחם של 2 סמ. הרופא המנתח ניתח אותי שוב(היסטרוסקופיה) לאחר שבועיים וחצי השארית הייתה דבוקה והוצאה בחתיכות. באמצע הניתוח היה דימום ולכן חוששת לגבי הראות ברחם . לדבריו נראה בסדר. הייתה אי סדירות שטחית באזור הזה וכל השאר בסדר.הכניס מצלמה בסיום. האם אפשר להסתמך שאין שאריות נוספות? אמר שהרחם תקין ושאוכל להרות. נתן לי פרוגליטון למשך שלושה שבועות. כעת, יש לי דימומים קטנים ולא סדירים יומיים לא יומיים כן קצת התכווצויות ברחם. השאלה אם זה נורמלי? אני חרדה לשאריות נוספות. ולאחר כמה זמן אקבל מחזור עם פרוגליטון?

04/07/2017 | 18:43 | מאת: מיכל

כרגע אני שבוע לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית .

שלום לך, הוסת תגיע עם סיום הפרוגילוטון, כדאי להיוועץ ברופא המנתח לגבי היסטרוסקופיה אבחנתית לאחר הוסת הקרובה לוודא שהחלל תקין

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית