היסטרוסקופיה ראה וטפל

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

27/06/2017 | 12:01 | מאת: שרית

שלום רב, האם יש חשיבות לעשות היסטרוסקופיה ראה וטפל להוצאת פוליפ מיד לאחר הוסת או שניתן לעשות גם באמצע המחזור (לפני/אחרי הביוץ)? הבנתי שעדיף מיד אחרי הוסת, האם המשמעות היא שרירית הרחם עלולה להפריע להוצאת הפוליפ בשלמותו? תודה רבה.

שלום לך, עדיף אחרי הוסת, לא בזמן הוסת, אם הרירית אינה עבה ניתן גם בשלבים מאוחרים יותר של המחזור החודשי אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-יפה e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית