הידבקות

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

17/05/2017 | 08:28 | מאת: אני

שלום 1) האם קריטי להסיר הידבקות אחת באזור הפונדוס (25% דמוי מחיצה), או שלא אמורה להפריע? 2)אם מסירים, האם אפשר לחזור לטיפול IVF כבר במחזור הבא? (גם אם זה מספר ימים לאחר הפרוצדורה? ) תודה

17/05/2017 | 20:21 | מאת: אני

האם סביבות ימים 22-25 למחזור זה זמן טוב לפתיחת ההידבקות מבחינת הרירית, או שעדיף לעשות את זה דווקא בתחילת המחזור כשהרירית דקה?

שלום לך, הידבקויות כדאי לפתוח, הן פוגעות בסיכויי הצלחת ההריון לגבי הטיפול, ניתן לחדשו בחודש שאחרי בהצלחה, ד"ר כהן

20/05/2017 | 21:23 | מאת: אני

תודה על התשובה. האם כוונתך שההדבקות פוגעת בסיכוי ההשרשה, או שמגבירה סיכוי להפלה? כמו כן האם ניתן לבצע היסטרוסקופיה ניתוחית בסביבות יום 25 למחזור , או שעדיף כשהרירית דקה?

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית