היסטרוסקופיה ואיחור במחזור

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

05/05/2017 | 06:05 | מאת: Liraza

נשלחתי לעשות היסטרוסקופיה לבירור לאחר 2 הפלות חוזרות. התוצאה בהיסטרוסקופיה הייתה שהכל תקין. אבל המחזור שהגיע לאחר ההיסטרוסקופיה היה באיחור של שבוע וחצי ללא הריון וגם המחזור שאחריו (הנוכחי) מאחר לי כבר בכמה ימים ואין הריון. המחזור שלי תמיד מדויק ל30 יום אף פעם לא היה לי איחור חוץ מהריון. האם יש סיבה שהיסטרוסקופיה יכולה לגרום לדבר כזה? תודה

פעולה פולשנית עשויה לגרום לאיחור בוסת כדאי לבצע בדיקת הריון בדם ואחריה אם שלילית בדיקת אולטרסאונד ולגשת להתייעצות אצל רופא הנשים המטפל. בהצלחה!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית