היסטרוסקופיה לפני מחזור

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

03/05/2017 | 12:33 | מאת: דנה

שלום רב, האם אפשר לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית יום-יומיים לפני קבלת מחזור? הבדיקה תהיה מספיק איכותית? פשוט הבנתי שעדיף אחרי ביוץ אבל זה די דחוף לי..

03/05/2017 | 18:40 | מאת: דנה

שלום שוב, טעיתי בחישוב ובסוף קיבלתי עכשיו (בערב) מחזור אבל בינתיים זה רק הפרשות חומות (עוד לא דימום ממשי אבל מניחה שיתגבר..) האם אוכל לעשות את הבדיקה מחר בצהריים?? או שעדיף לבטל..

ניתן לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית גם לפני הוסת הכל תלוי באינדיקציה ובדחיפות הבדיקה אין יתרון בהמתנה אחרי הביוץ ואין הבדל בין אחרי הביוץ לבין יומיים לפני הוסת תקינות החלל אפשרית להערכה בכל שלב למעט בווסת עצמה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית