לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

01/05/2017 | 01:07 | מאת: שלומית

שלום רב לאחר הניתוח קיבלתי פרוגילוטון 2 כדורים ליום. האם אין צורך באנטיביוטיקה לאחר הניתוח? האם הפרוגילוטון משמש אנטיביוטיקה ואם כן האם מותר לשתות אלכוהול? כמו כן רציתי לשאול אחרי כמה זמן ניתן לחזור לפעילות מינית? תודה רבה דר

01/05/2017 | 01:09 | מאת: שלומית

שכחתי לציין שהניתוח נעשה עקב שארית הריון בגודל 4 סמ לאחר הפלה טבעית

שלום לך, לאחר היסטרוסקופיה אין צורך באנטיביוטיקה הפרוגילוטון הוא טיפול הורמונלי, ניתן לקיים יחסים 3 ימים לאחר ההיסטרוסוקפיה אלכוהול יכול להתערב ביעילות הטיפל ההורמונלי ולגרום לדימומים בהצלחה, ד"ר כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית