היפוך עצמוני

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

14/11/2013 | 23:15 | מאת: מעיין

שלום רב, אני בשבוע 39 עם עובר במצג עכוז, מתכוננת לקראת לידה וגינאלית. השאלה היא אם ישנם סיכויים שהעובר יתהפך לבד כשיתחילו לי הצירים? ואם יש אפשרות לנסות לבצע היפוך ממש לקראת רגע הלידה? תודה.

שבוע טוב מעיין, הסיכויים להיפוך ספונטני במהלך הלידה קטנים ביותר (זה קורה במנח רוחב, כמעט ולא במצג עכוז). לידה פעילה הינה התווית נגד נסיון היפוך לכן מומלץ ביותר לנסות לבצע אותו לפני שמתחילה הלידה (במידה וטרם ניסית, תעשי את זה בהקדם). בהצלחה !!! ד"ר שווד 052-912-6933.

מנהל פורום לידת עכוז