מצג עכוז

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

02/10/2013 | 20:00 | מאת: דנה

שלום, אני בשבוע 28 2 העוברית במצג עכוז מה הסיכוי שהיא תתהפך עצמונית למצג ראש? ומתי עושים היפוך חיצוני? מדובר על הריון שני לאחר לידה רגילה. שיליה קדמית. תודה ויום נעים

שלום, הסיכוי להיפוך ספונטני עד המועד הינו מעל 80%. בד"כ המצג מתייצב לקראת שבוע 34. במידה והמצג עדיין אינו ראש בשבוע 37, זהו הזמן המתאים ביותר לנסות היפוך חינוצי אם כי ניתן לבצע אותו גם בשבועות מאוחרים יותר אך עם סיכויי הצלחה נמוכים יותר. בהצלחה !!! דר שווד 052-912-6933.

מנהל פורום לידת עכוז