לידת עכוז אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

28/02/2018 | 17:51 | מאת: יול

שלום ד"ר! אשמח לדעת מהם סיכויי ההצלחה ללידת עכוז אחרי ניתוח קיסרי חירום, הניתוח התקיים בעקבות הפרדות שליה בפתיחה 9. תודה!

שלום יול, מאחר ולידות עכוז אחרי ניתוח קיסרי נדירות היום, אין מחקרים ולא ניתן לתת הערכה מדויקת אך סיכויי ההצלחה תלויים בעיקר במספר הלידה (האם מדובר בלידה שנייה עם קיסרי בלבד בעבר או שהיו גם לידות רגילות לפני זה). אם האשה מגיעה בלידה פעילה ומדובר בלידה חוזרת הסיכויים טובים אך אם מדובר בלידה שנייה בלבד הסיכויים יותר נמוכים משמעותית אם כי לא אפסיים. בהצלחה !!! ד"ר שווד 072-3228192

מנהל פורום לידת עכוז