התייעצות ............

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

20/08/2016 | 13:40 | מאת: אורחת

שלום רב פרופסור נכבד, רציתי לשתף אותך במקרה שארע לי כשהייתי אצל רופאה עור וכך היה, אני במעקב שומות כבר כמה שנים עקב סיכון גבוה .. לפני שנה בערך הייתי אצל הרופאה שלי והיא בדקה אותי וראתה 3 נקודות בגב שדומות אחת לשנייה ונראות מאותו סוג והיא חשדה לגביהם ושלחה אותי להוריד אחת מהם ולפני כן היא צילמה את שלושתם בפלאפון שלי. הגעתי לביתי והסתכלתי על הנקודות הגדלתי אותם בפלאפון וראיתי אחת מהם קצת שונה ובעלת גוון קצת שונה שעוררה את החשד שלי ונקודה זו היא לא ביקשה שהוריד . הרגשתי עם זה לא טוב ורציתי להוריד אותה הגעתי למחרת לרופאה וביקשתי ממנה שתישלח אותי להוריד גם את הנקודה הזו והיא התפרצה עליי ואמרה את לא רופאת עור ואינך יודעת אם היא טובה או לא .אמרתי שהגדלתי אותה ונראתה לי בעייתית לבסוף נתנה לי הפנייה גם להוריד את השומה שביקשתי. התוצאה היתה שהשומה שביקשתי להוריד היתה שומה דיספלסטית ולמזלי הורדתי אותה. השאלה היא מצד אחד הרופאה מאוד יסודית ומקצועית ומצד שני זה נראה לי קצת פשלה מצדה שלא ביקשה שהוריד אותה .. האם אני יכולה לסמוך עליה בעתיד ?..

ההחלטה כולה שלך

22/08/2016 | 18:09 | מאת: אורחת

שלום לפרופסור אני בדילמה ולכן אין לי החלטה ופניתי אלייך , בכל זאת אבקשך לכוון אותי להחלטה הנכונה . תודה מראש.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה