פריחת עור חוזרת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

17/10/2015 | 23:28 | מאת: אביבית

לום מזה כ 3 שבועות אני סובלת מפריחה שפתאום מופיעה ונעלמת לאחר שעה. צורתה היא כשל עקיצות וזה מלווה באודם וגרד. זה קורה כך פתאום. אינני יודעת למה אני עשויה להיות אלרגית. לצורך העניין, כשאכלתי פתיתים אתמול , לא הייתה תגובה כזו והיום-כן. ישנו סחכוי שפיתחתי אלרגיה לתירס אך התופעה ממשיכה גם עשאינני אוכלת תירס או קמח תירס. האם יש סיבות נוספות לפריחה מסוג זה שאינן קשורות לאלרגיה?

הי, עפ"י התיאור שלך עלייך לפנות לרופא אלרגיה... טסטים + אנמנזה מדוייקת ימקדו ואולי יאתרו את הגורם לפריחה ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה