מיליה מתחת לעיניים.....

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

24/09/2020 | 18:15 | מאת: שירה

היי, השתמשתי לפני כחודש וחצי(אולי קצת יותר) במסכה למתחת לעיניים, כנראה שהשארתי אותה יותר מדי זמן והיא חסמה לי את הנקבוביות מתחת לעין..כתוצאה מזה יצאה לי מתחת לעיניים מיליה ועוד כמה ממש קטנות מתחת לעין..עבר זמן וזה עדיין לא עובר, אני יודעת שפילינג יכול לעזור לאיזורים אחרים בפנים אבל לא עושים פילינג מתחת לעיניים, יש משהו אחר שנילן לעשות כדי להעביר את הגושים הקטנים האלו?

24/09/2020 | 19:28 | מאת: אמילי

שלום לך, אני אישה בת 28 ולאחרונה התגלתה לי שומה בקרקפת רציתי לשאול אם זה נראה כמו משהו שיכול להיות סרטני או לא. תודה לך

כבר הגבתי באתר אחר

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה