פטרת ציפורניים ברגלים פגיעה בכבד?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

22/08/2020 | 22:39 | מאת: Goldi

יש לי פטריה בציפורניים כבר מספר שנים. רופאי עור שונים סירבו לתת לי כדורים בטענה שפוגעים בכבד. ניסיתי טיפולים מקומיים שהם רשמו כמו מישחות, לק, טיפות ולא עזר. עכשיו המצב בציפורן אחת החמיר והתחיל לכאוב. רופא המשפחה רוצה לשלוח אותי לבדיקה של סוג הפטרייה ולרשום כדורים. מה הסיכון לכבד? הוא פחות מודאג מרופאי העור. אני בשנות ה- 40.

הי, בניגוד לרופאי העור, עצתו של רופא המשפחה מקובלת עלי.. הסיכון קיים אבל מזערי... כמו בכל תרופה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה