פצעים מוגלתיים בקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

21/07/2020 | 13:29 | מאת: איציק

בן 64 חולה בראומטית ארטריטיס מזה כשנתיים יוצאים לי פצעים מוגלתיים כמו פצעי בגרות בקרקפת הם כואבים ברגע שהם מתפוצצים הכאב נעלם כול פעם יוצאים איזה 7 או 8 פצעים מתפוצצים ונעלמים הייתי אצל רופא עור בלי להסתכל או לקחת משטח לבדיקה נתן לי תרחיץ דיפרוסאליק שלאחר שימוש של שבועיים לא פתר בעיה בכלל אני כרגע מנקה את הקרקפת עם אלכואול ומורח משחת פולידין יוד קצת עוזר לפני כשנה עשיתי שתלים בפה אז לקחתי אנטביוטיקה מוקסיפן זה נתן לי רגיעה של חצי שנה אבל בעיקרון אסור לי אנטביוטיקה רק שממש אין ביררה אז אני מבקש המלצה למישחה שתעשה את העבודה לא רוצה לגשת שוב לרופא עור שהייתי אצלו ואת כל זה גם הסברתי לו אודה לך מאוד אם תוכל לעזור ולהמליץ על מישחה אבקש מרופא המשפחה תודה

24/07/2020 | 20:38 | מאת: טל

היי, באיכילוב יש מחלקת עור מחלות שיער. שווה לבדוק

יש לך כנראה פוליקוליטיס.. מציע לפנות לרופא לאבחון.. ואז לפי גודל הבעייה לשקול טיפול..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה