מפרצים, שמן קיק ועוד

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

13/07/2020 | 08:58 | מאת: מאור

לוקח פרופסיה. באיזור של המפרצים יש זקיקי שיער קטנים וקראתי באינטרנט על סגולות השמן קיק לצמיחה טובה של השיער והמלצה לטיפוח השיער בנשירה עם שמן קיק. השאלה שלי אם זה יעזור למפרצים ולשיער לחזור למה שהיה כי עדיין יש זקיקי שיער ואם לדעתך לא - מה כן אפשר לעשות חוץ מהשתלה (אני מעדיף שלא השתלה - השיער עדיין יחסית מלא)? אולי טיפול PRP? (החסרון שטיפול PRP ממש יקר!!! זה יקר הסכומים שמבקשים לטיפול כזה - יש מקומות שזה מסובסד או זול יותר? ביקשו ממני 1500 ש"ח זה המון)

פרופסיה תרופה מצויינת . PRP לעיתים עוזר .. השתלת שיער זו אופציה טובה .. שמן קיק חסר משמעןת

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה