כוויות לאחר שעווה בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

29/05/2020 | 21:55 | מאת: לי

שלום, השתמשתי ברצועות שעווה להסרת שיער דקיק בעצמות לחיים. כעת האזור צורב מאוד ויש סימנים סגולים עם הפרשות מימיות באזור (בשתי עצמות הלחיים שני עיגולים גדולים וצורבים). אני גם נוטל ארקוקסיה כבר שבועיים ולא ידוע לי על איסור כלשהו לשימוש בשעווה בזמן הנטילה, אבל ייתכן שיש קשר לתגובה החריפה. ניסיתי למרוח אלוורה, סילברול שהיה לי בבית, ביאפין, בפנטן ופוסידין. כל משחה מקלה על הצריבה, אך הכוויות לא ממהרות להירפא וכשאין משחה, ישנן הפרשות וצריבה. במה מומלץ להתמיד מבין המשחות שפירטתי, אם בכלל. תודה מראש!

ארקוקסיה איננה הגורם.. הרגישות לשעווה כן.. סביר רשאת צריכה טיפול אחר ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה