ציסטה על לחי שמאל עם נפיחות בלחי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

11/11/2019 | 21:57 | מאת: דימה

לפני כחודש וקצת הופיעה לי ציסטה על לחי שמאל, פניתי לרופא עור והוא נתן לי מרשם לקפסולות אנטיביוטיקה. לאחר זמן מה הלחי שעליה הופיעה הציסטה התנפחה לי ככל הנראה בשל זיהום. איך אני יכול לדעת האם הנפיחות תרד בעוד כמה ימים בעקבות נטילת האנטיביוטיקה או שיש צורך בהתערבות נוספת של רופא? האם הנפיחות עלולה להתפשט לעוד אזורים בפנים או בצוואר?

מצי להשאר במעקב רפואי.. כדי לשקול המשך טיפול אם אין תגובה לאנטיביטיקה ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה