חצ'קונים בפנים של גיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

09/11/2019 | 20:24 | מאת: איילת

שלום רב. אני בת 14 עוד מעט וסובלת מחצ'קונים. אך במצב של החצ'קונים שלי לא ניתן לתת רואקוטן או אנטיביוטיקות למיניהן, או גללולות למיניהן , וגם אמא שלי מתנגדת לכך. בכל זאת הלכתי עם אמא שלי כמה וכמה פעמים לרופא עור, ובכל פעם נתנו לי סבון פנים וג'ל נקודתי שלא שיפר את מצב הפנים שלי ולו בקצת. ( סבון פנים של אקניל, ג'ל נקודתי של אקניל, אקנמיצין... ) אני מאוד מתביישת בפצעים שלי, וזה גורם לי לדיכאון. אני מרגישה שאמא שלי לא מבינה את מצבי וחושבת שזה שטויות. אני מרגישה שאני חייבת פיתרון, ואני פשוט נאבדת ברחבי האינטרנט. כל אחד מציע פיתרון אחר, ואני לא יודעת איזה מקור אמין. אני חייבת שמישהו יבין אותי וייתן לי פתרון יעיל... אני מבקשת את עזרתכם. בתודה, איילת❣

מציע לשמוע את המלצת הרופא ולטפל ברואקוטן .. עדיין זו תרופה יעילה ובטוחה ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה