מחפש פתרון ועזרה לעור מעובה ובצקתי פצע אחורי פתוח עם רקמת גרעון

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

03/11/2019 | 17:47 | מאת: מני

היי, יש לי בעייה שנמשכת כבר למעלה מ10 שנים שהתחילה כטחורים או פיסורים ליד פי הטבעת. ב2013 עשיתי ניתוח לפיסורה והאבחנה שלי הייתה::"EXCISION OF ANAL FITSULA+ANAL BIOPSY עשיתי בסוף 2014 ביובסיה בבה"ח השרון והביופסיה יצאה תקינה האבחנה הייתה lichen sclerosus et atrophicus -נגעים פריאנליים שינוי בצבע הלבן בעור מסביב לאנוס e. במהלך 10 השנים האחרונות הייתי אצל רופאים מומחים שנתנו לי אנספור משחות,מה היחידי שעזר יחסית היה המשחה פרוטופיק+דרמובט שפרופ' הנרי טראו נתן לי לפני שלוש שנים אך זה לא ריפא את האזור כליל רק הרגיע לי את האיזור,פחות גירד לי,הפצע מעט נסגר,אך לאחר חודש-חודשיים הפסקתי לקחת את המשחות האלו כי ראיתי שאין החלמה 100% מזה(הנרי טראו אמר לי שזה משהו כרוני שצריך לקחת את המשחות ללא הגבלה),ההבחנה שלו הייתה " lichen sclerosus et atrophicus בתחילת 2019 שוב עשית בבה"ח שיבא ביופסיה שיצאה תקינה(אין משהו ממאיר ( והאבחנה הייתה : Acanthotic skin with hyerkeratosis, focal epidermal ulceration and marked acute and chronic inflammation.. הרופא בביקורת שלי אצלו כתב :עדיין עור מעובה ובצקתי פצע אחורי פתוח עם רקמת גרעון. בכל ביופסיה או ניתוח שעשו לי פתחו יותר את הפצע,ועכשיו הוא מגרד לי ומדמם שאני מנגב באיזור,הפצע נפתח לי יותר. הלכתי למרפאת עור בבה"ח בילנסון ושם ייעצו לי לעשות שוב ביופסיה כדי לשלול משהו ממאיר חס וחלילה,אמרו עוד שהפצע שלי עמוק ופתוח ושכדי להמשיך הלאה בטיפול חייבים לעשות ביופסיה,אני לא רוצה לעשות ביופסיה שוב כי עשיתי פעמיים ויצא תקין,וגם כל פעם הפצע נפתח לי עוד לאחר הביופסיה וזה נהיה יותר גרוע. 1)האם אתה ממליץ לי לעשות שוב ביופסיה? 2)האם אתה מכיר שיטות קובנצנליות(לא משחות וכדורים) לסגירת הפצע? לתפור?להוסיף עור על הפצע בניתוח ולסגור אותו 3)האם אתה מכיר רופא בכיר בעל ניסיון רב ומוכר מומלץ פרטי שהוא מבין מאוד בתחום שאני יוכל ללכת אליו? אני מאוד סובל מזה כבר למעלה מעשור ואין פתרון,ואשמח אם אפשר לטלפון שלך .

ממליץ להשאר במעקב של מרפאת עור בבילינסון .. אין לי ספק שהם יתנו לך תשובות ..אמיתיות ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה