שיעור יתר בחורף- מה ניתן לעשות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

05/10/2019 | 23:21 | מאת: בילי

שלום פרופ' ראובני, שמתי לב שכשמזג האוויר מתחיל להתקרר, מתחילות לצמוח לי על הפנים שערות דקיקות, קצת ארוכות ובהירות. כשמגיע הקיץ הן נושרות ובסתיו הן שוב צומחות. אני גרה כרגע במקום קר יחסית ושגרתי באזורי אקלים חמים יותר לא חוויתי את התופעה הזו. אני בתת משקל לא רציני. חוץ מהעיצה המובנת מאליה (עלי במשקל, זה יפתור הכל), מה ניתן לעשות בנוגע לזה? אני לא מרגישה שקר לי אבל אולי אם אתלבש יותר חם זה יעזור?

כל מה שעוזר מומלץ

07/10/2019 | 13:04 | מאת: בילי

אבל מה עוזר?... אם זה היה משהו תמידי, מין הסתם שהייתי עושה הסרת שיער. אבל זה לא

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה