פצע בקצה הפין - נמצא בחו״ל

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

23/08/2019 | 08:59 | מאת: אהוד

שלום רב נמצא בחול ל3 שבועות וחוזר רק בסוף השבוע. למחרת מין אוראלי עם אשתי הופיע עיגול אדום על קצה הפין ומעט אדום בחיבור הקצה (הכיפה) לגוף הפין, מצרף תמונה. לא נראה לי כי יש קשר לאוראלי אך מציין זאת למקרה שכן. אין גירוד כלל, היה כאב בחיכוך. היה לי כאן אפלומיצין ומרחתי למס׳ ימים וכעבור כ5 ימים עברתי לשים בפנטן פלוס. החסרון הוא שנמצא כאן הרבה עם בגד ים רטוב ים בריכה לאורך היום. כשראיתי לפני 3 ימים שלא עובר נתנה לי רוקחת מקומית על סמך תיאור משחת למיסיל (טרביניפין) אשר אותה מורח פעמיים ביום. הכאב השתפר אך עדיין נשאר מעין מכתש. האם סובל דיחוי רופא? האם אכן עפ התמונה נראה פטרייתי ולהמשיך בלמיסיל? תודה רבה אהוד

יתכן ומדובר בהרפס.. אולי משהוא אחר.. ללא בדיקה ואבחנה .. אין טעם להמליץ על טיפול ..

01/09/2019 | 18:15 | מאת: אהוד

שלום רב, אני לא יודע אם מהתמונות ששלחתי בהודעה המקורית מעלה ניתן להסיק פטריה /הרפס/אחר.. (רישום הרפס בגוגל מוביל לתמונות שלפוחיות בעור ולכן חשבתי שזה לא). בכל מקרה המשכתי עם הלמיסיל שציינתי ואט אט זה עבר כאשר היום אין יותר סימן למעט עור שנראה חדש יותר. האם להמשיך לשים למיסיל? אם כן לאיזו תקופה? האם זה שהלמיסיל עזר אומר שזאת הייתה פטריה? ושאלה אחרונה ותודה על הסבלנות, מהיכן יכולתי לקבל פטריה אם אני לא מקיים יחסים מחוץ לנישואים..? יש עוד מקור לכך נניח כמו אסלה ? תודה רבה, אהוד

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה