גילוח רגיש-גירוד בלתי פוסק

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

21/08/2019 | 07:10 | מאת: זק

שלום, כבר שנים שאני מגלחת ומגרד לי עד זוב דם ממש מגרד והעור נהיה אדום עם נקודות אדומות ובולטות. אני לא יכולה לשים מכנסים קצרים,חצאיות ושמלות.. רופאי עור אין להם כול כך פתרון אלא לשים קרם הרגעה או לעשות לייזר אך הקרם עוזר למספר שעות בודדות ולייזר לוקח הרבה זמן עד לתוצאה שאני עוד לא רואה בכלל. ניסיתי הכול בין אם זה קרם גילוח לעור רגיש,קרם אחרי גילוח או להחליף אין ספור סכינים מכול הסוגים. וזה כול חלק בגוף שאני מגלחת.

ממליץ לבקש מרופא העור שלך בדיקת מטלית .. לנסות לברר למה את רגישה

05/03/2020 | 01:28 | מאת: זק

הרופא נתן לי אבחנה בשם סרפדת האם זה קשור לפעולת הגילוח ? מה ניתן לעשות?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה