פצעון שלא חולף מעל לפין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

13/05/2019 | 01:34 | מאת: יניב

שלום לפני זמן מה נבדקתי למחלות מין בין הבדיקות הרפס 1 2 בדם ועגבת הכל תקין. לפני מספר שבועות צמח לי פצעון מוגלתי במפשעה סמ בודדים מעל לפין הלכתי מייד לרופא עור שזיהה את הפצע כדלקת חיידקית בעור ורשם לי אפלומיצין פעמיים ביום למשך שבועיים עבר שבוע יש שיפור אבל נראה שהפצע רחוק מלהתרפא.יש לציין שיש לי נטייה לייצר פצעונים שלא עוברים..עברתי בשנים האחרונות ניקוז וניתוח של פצעים בצוואר שלא עברו במקומות שונים.האם ניתן לנקז פצעון כזה במפשעה?האם זה ישאיר סימן?

עליך לפנות לרופא עור לאבחון .. רק לאחר שיש אבחנה ניתן לחשוב על טיפול בהתאמה ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה