תגובה אלרגית וכוויה למריחת לק אקריל בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

05/04/2019 | 09:34 | מאת: עינבר

לפני שבועיים בפורים מרחתי לק שיש בו אקריל מסביב לאזור העין תחילה האזור שרף מאוד ואיפה ששרף הורדתי את האבנים לאחר 5 שעות כל האזור המרוח נהיה אדום ולאחר יומיים פיתח שלפוחיות לאחר שבוע שמרחתי סינטומצין ובפנטן האזור התנפח ונוצרה פריחה דלקתית רופאת המשפחה הביאה לי פרדינזון שנלקח כבר במשך שבוע ומרחתי אולוקום פעמיים ביום לאחר שבוע ללא שינוי דרסטי ..הנפח ירד אך צבע העור נשאר אדום ולא נראה משתפר אתמול הלכתי לרופא עור שנתן לי משחה קלובטאזול פרופיונאט למריחה פעם ביום המשך סטרואידים לעוד 4 ימים וקומפרסים של מי מלח סטריליים האם עלי לקבל טיפול מורכב יותר? מה עלי לעשות כדי לנסות לזרז את ההחלמה? אני מרגישה אבודה בעוד שבועיים אני טסה לתאילנד ומאוד רוצה להחלים כמה שיותר מהר ומאוד מפחדת שתהיה לי צלקת מדובר באזור גדול בפנים תודה רבה

המידע המצורף איננו מספק ממיץ בדיקת רופא עור בזמן שיש פריחה ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה