תוצאות ביופסיה , אשמח להסבר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

25/02/2019 | 11:40 | מאת: אני

מזה מספר חודשים הופיעו נגעים בכל גופי. בעבר הופיעו בקיץ בכפות רגליים וידיים בצורת שלפוחיות לא כואבות ונעלמו לאחר כחודש אובחנתי כחולת פסוריאזיס כפות ידיים ורגליים(פלמופלנטר) לפני מספר חודשים הופיעו נגעים מפושטים בכל הגוף כמו פריחה ובעיקר כפות רגליים וידיים עם כאבי תופת וגירוד ואינני יכולה לדרוך על הרגליים אבחנו פסוריאזיס ובהתאם טיפולים סטרואידים ביולוגיות פוטותרפיה זפת..אשפוז... והמצב מחמיר ומחמיר עכשיו הגיעה תוצאת הביופסיה וממה שאני מסוגלת להבין בכלל לא היו בכיוון מהו הכיוון? מה יש לי? מה עושים? תודה

ביאור תוצאות ביופסיה קשורות לממצאים קלינייםים. מי שמטפל אמור לתת תשובה מוסמכת ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה