יובש ואודם בעור הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

24/02/2019 | 10:06 | מאת: מיכל

יש לי כבר שנה ומעלה הולך ומחמיר אודם ויובש וקשקשת מהקרקפת ומהגבות ובקו השיער האדום במצח עם היובש מופיע ישר לאחר אמבטיה העור ניהיה אדום ויבש, או לאחר 3 ימים שאני לא חופפת מתחיל להתקלף אזור קו השיער והגבות קילופים וגרד. יש לי גם יובש בצד האף בלחי שמאל שהתחיל לפני כמה ימים כמו עיגול יבש ואדום. ניסתי שמפו סבוסל והפיעו לי כתמים חומים קטנים על הפנים יום לאחר מכן אז הפסקתי את השימוש האם סבוראיה? אטופיק דרמטיטיס? דמודקס? זה ממש מפריע לי מבחינה אסטית

יש מספר אבחנות אפשריות.. כןלל פסוריאזיס מציע לעבור אבחון אצל רופא עור.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה