פצע לא ברור בעור הפנים בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

03/02/2019 | 21:51 | מאת: שרי

אני בהריון וצמח לי על עור הפנים פצע קטן שנראה אולי כמו נים תת עורי שהתפוצץ, לאט לאט הוא גדל. גירדתי אותו ויצא ממנו הרבה דם, והוא גדל וגם התחיל לבלוט על פני העור. ניסיתי למרוח עליו סינטומיצין אבל לא ראיתי שום השפעה. (הפצעון הופיע לראשונה בערך לפני 3 חודשים וכעת מצבו כנראה בתמונה. אשמח לשמוע אם מדובר במשהו מסוכן, או משהו שדורש התערבות ומאיזה סוג, רפואית או קוסמטית בלבד. תודה.

מציע להבדק אצל רופא עור... ע"מ לאבחן את הבעייה

21/02/2019 | 01:19 | מאת: שרי

הייתי אצל רופאה והיא אומרת שמדובר ב"המנגיומה", ולהמתין אחרי הלידה כמה חודשים ורק אחר כך לטפל, אם כי לא אמרה מה דרך הטיפול האפשרית. ראיתי שיש תרופה בשם Propranolol hydrochloride שמחקרים מראים שעוזרת לזה.האם זה טיפול מקובל כיום לבעיות כאלו?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה