פצעים מרובים באזור המפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

14/08/2018 | 14:43 | מאת: דן

בן 25 גילחתי את אזור המפשעה לראשונה בחיי, עם סכין גילוח בעת הגילוח עצמו לא הרגשתי דבר, ואף הקפדתי לא לחתוך את עצמי, ולשטוף היטב עם סבון לפני ואחרי לאחר יום התחילו לי גירודים ברמה בלתי נסבלת, כאב באזור, והיום בבוקר התעוררתי וכול אזור המפשעה אדום ומלא בעשרות פצעונים קטנים בסמוך לזיפי השיערות (חלקם גדולים ואף עם מוגלה ) כול האזור כואב ומודלק ומאוד מגרד תור לרופא רק בתחילת שבוע הבא אז יעזור אם תוכל להמליץ לי על דרך לטפל בזה (אולי תרופה ללא מרשם ןכו׳) צירפתי גם תמונה למקרה שתוכל לראות זה ימחיש יותר טוב

לא ניתו לייעץ ע"ס תמונ ה מהסיפור שלך ממליץ ממליץ להבדק ע"י רופא עור .. לצורך אבחון וטיפול כנראה שתזדקק לאנטיביוטיקה ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה