פמפיגוס וולגריס - שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

06/05/2018 | 20:22 | מאת: פמפ

שלום דוקטור. שאלה לגביי פמפיגוס - אני יודע שיש גם סוג ממאיר. השאלה שלי היא האם פצעים/שלפוחיות בשפתיים קורים רק במקרה הממאיר או שזה נכון גם לפמפיגוס וולגריס? לאמא שלי אובחנה המחלה, יש לה בכל מיני מקומות בגוף כולל בפה ובשפתיים, בבית שחי, בבטן ובעוד מקומות. אומרים שזה וולגריס אבל יש ביופסיות שיחזרו רק עוד כמה שבועות ואני תוהה מה הסיכוי שזה לא וולגריס אלא משהו ממאיר. תודה רבה.

סוגיה שאת צריכה לברר מול הרופא שמטפל בכן.. ויודע בדיוק האבחנה

19/11/2019 | 14:31 | מאת: יוב

שלום לך אשמח לעזור בנושא וולגריס [email protected]

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה