פצעונים מסביב לרקטום

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

10/02/2018 | 18:43 | מאת: יואב

שלום, צצו לי השבוע פצעים מסביב לרקטום. לפני שהם יצאו הרגשתי כאב (סוג של לחץ) בפי הטבעת ואפילו יום אחד עלה לי חום הגוף מעט והרגשתי חולשה כללית. קבעתי תור לרופא עור כדי לאבחן במה מדובר אך התור רק ליום רביעי והייתי רוצה לנסות ולשפר את המצב אם ניתן. לא חושב שמדובר במחלת מין שכן התסמינים לא נראים כמו זיבה או קונדילומה שהן הנפוצות יותר. אשמח לחוות דעת (מצרף תמונה)

תמונה יכולה להטעות ואיננה תחליף לבדיקת רופא. ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה אבחון וטיפול בהתאם.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה