ר''ג אבטליון

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

31/05/2015 | 15:43 | מאת: תמרה

שלום רב אני בת 33 בחודש אחרון עשיתי פעמיים US כליות.(חשוב לי לציין שביום אני שותה 6-7 ליטר מים)בפעם הראשונה ב-US היה רשום אגן הכליה משמאל הודגם גדוש.בפעם שנייה רשום:בכליה שמאלית הודגם גודש במערכת המאספת,בכליה ימנית הודגם אגן חוץ כלייתי.השלפוחית בעלת קיבולת טובה,הודגמו סילוני שתן.שתי הכליות בגודל ובצורה תקינים,פרנכימה שמורה,דופן השלפוחית סדיר,התרוקנות תקינה.מה המשמעות האים זה משהו רציני?

שלום לך, מאוד מקווה שהתכוונת לכך שאת שותה כל יום 6-7 כוסות של מים ולא ליטרים! אין שום צורך לשתות כזו כמות גדולה! לגבי הבדיקה שציטטת מדובר בממצאים אנטומיים בלבד, או כתוצאה מהשתיה המופרזת שלך. סה"כ מדובר בבדיקה תקינה. שוב: אין שום צורך לשתות יותר מ-3 ליטר ליממה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה