שלפוחית לא החלטית

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

27/04/2015 | 03:14 | מאת: ליאת

לא מזמן הבחנתי שאחרי שאני עושה פיפי, יאני מרגישה כאילו השלפוחית לא התרוקנה, ושוב יש לי פיפי. כשאני חוזרת לשירותים הכמות היא מזערית. ואז שוב אחרי כמה דקות אני עלולה להרגיש שוב שיש לי עוד פיפי.זה גורם להרבה חוסר נוחות. מה זה יכול להיות ואיזה בדיקות אצטרך לעשות? זה לא קורה בכל פעם שיש לי פיפי, אבל כאשר אני מנסה להוציא את השאריות עי לחיצה על הבטן התחתונה או באמצעות השרירים, זה בדרך כלל מלווה בתחושת צריבה .

שלום רב, פעילות הגוף היא כזו שכל כמה שניות מופרש מעט שתן מהכליות כך שאם תשבי מספיק זמן בשירותים ותלחצי אז יצאו כמה טיפות מהשלפוחית. ממליצה לך להמנע מזה, ופשוט להקפיד על ריקון מלא ולצאת מהשירותים. אם יש גירוי לריקון- כדאי לבצע בדיקות לשלול דלקת ואולטרסאונד לראות אם יש לך שארית לאחר שרוקנת. יש הים תרוות רבות שניתן להציע לך כדי להתגבר על התלונה הזו- פני לאורולוג דרך קופת החולים לקבל תרופה במרשם.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה