אצירת שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

20/04/2015 | 03:54 | מאת: קלאודיה

בעלי עבר לפני יותר משבוע ניתוח להסרת ארמונית מוגדלת.מאז כבר פעמיים ניסו להוציא את הקטטר והוא לא מסוגל להוציא שתן.הוא מאושפז שוב עם קטטר.מחר הוא עובר בפעם שנייה בדיקת אוסטוסרופיה (?)אנחנו בחאדה מה יהיה.מה יכול להיות הגורם ומה עושים?

שלום רב, אצירה שתן לאחר ניתוח מוכרת מאוד ואין מה להיות בחרדה. הבדיקה שיבצעו היא כנראה צסטוסקופיה -כדי לראות האם יש חסימה מקריש דם או בצקת. לרוב לאחר מס' ימים עם קטטר התלונות משתפרות ולא אמורה להיות בעיה במתן השתן. דברו עם המנתח וקבלו ממנו את כל המידע.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה